Chi International

Zoeken

Amyris, wild 10 ml

Een zachte houtolie uit het Caraïbisch gebied. De geur van deze olie doet denken aan sandelhout: mild, houtig en zoet. Een olie met goede huidverzorgende en verzachtende kwaliteiten. Voor gebruik op de huid dient u de essentiële olie wel te mengen met een vette plantolie. Amyris is een zacht geurend bestanddeel in eigen gemaakte parfums en crèmes. In het lampje ontspant amyris (oftewel West-Indisch sandelhout) bij spanningen en stress. Voor een heerlijke geur kunt u amyris combineren met een citrus- of palmarosaolie.  

Klik hier voor meer algemene informatie over essentiële oliën.

€ 10,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
In winkelwagen

Amyris, wild 10 ml

Extra informatie

Artikelnummer 2152
Latijnse naam Amyris balsamifera
Categorie Essentiële oliën
Indicaties cosmetisch Ontstoken huid, Vette huid
Indicaties geur & verdamping Kalmerend / rustgevend, Parfumerend, stress & onrust, bij
Geur Houtig
Keurmerk Nee